I samband med din användarregistrering på hedrin.se samlar vi in ​​information om dig

Sekretess och behandling av personuppgifter

 

Vi samlar in din information för att ge dig tillgång till hedrin.dk som återförsäljare. Informationen samlas in direkt från dig när du registrerar dig som användare.

 

Vi samlar in din e-postadress, som vi kommer att avslöja med hjälp av formuläret när du skapar din åtkomst till webbplatsen. Dessutom, om du beställer material eller deltar i vår e-lärande, samlar vi in ​​ditt namn, arbetsplats och adress och telefonnummer från dig.

 

Din information behandlas i enlighet med europeiska dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 av den 27 april 2016, artikel 6.2. 1, punkt f.

 

Du har när som helst rätten att be Mundipharma AB att få tillgång till, berika eller radera dina personuppgifter eller begränsa behandlingen av dem och att invända mot behandlingen. Du har också rätt att invända mot behandlingen av Dina personuppgifter. Du har dessutom rätt att få Dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format. Du har rätt att överklaga till Datainspektionen om Du anser att Dina Personuppgifter behandlas olagligt eller utan juridiskt tillstånd, eller om Du inte tror att Du får den information som Du har rätt till enligt reglerna om insyn. Din information kommer bara att lagras så länge du besöker vår webbplats en gång om året, varefter din information kommer att raderas automatiskt.

 

Du kan när som helst kontakta Mundipharma AB om du har några frågor om vår behandling av din information.

 

VÅRA KONTAKTINFORMATION ÄR:

 

Mundipharma AB
Mölndalsvägen 30 B

412 63 Göteborg

 

info@mundipharma.se

 

Tel: 031-773 75 30

 

Genom att kryssa i rutan “Läs och förstå” erkänner du att du har läst, förstått och accepterat att Mundipharma AB behandlar din information enligt beskrivningen ovan.

 

Du kan läsa mer om användningsvillkoren på webbplatsen här