Hedrin® produkter

En säker, effektiv och väldokumenterad behandling

Hedrin® har fyra beprövade produkter i sitt sortiment – alla mycket skonsamma. Produkterna har alla en fysisk verkningsmekanism och därför finns det ingen risk för att lössen utvecklar resistens.

 

De fyra Hedrin® produkterna är:

  • Fria från skadliga kemikalier, insektsgifter, parfym och parabener
  • Så skonsamma mot huden och håret att de också kan användas av gravida och/eller ammande kvinnor samt av mycket små barn från sex månaders ålder
  • AllergyCertified: Hedrin®s produkter är de enda mot huvudlöss på marknaden som är allergicertifierade

Vilken Hedrin®-produkt ska man välja?

Med fyra olika produkter från Hedrin® för behandling av huvudlöss finns alltid en som passar just dig. Vissa vill snabbt bli av med lössen – andra vill märka av behandlingen så litet som möjligt och ytterligare andra har inte tid att påbörja en behandling när de hittar löss i sitt hår.

 

Hedrin® har effektiva produkter som hjälper användaren att hitta den bästa lösningen vid lusbehandling.

 

Om du hittar löss, så är det viktigt, att alla i familjen behandlar sig samtidigt för att undvika återsmitta.

 

 

Hedrin® All in One Shampoo

– perfekt för dig som nöjer dig med en enda hårtvätt

• Schampo som inte gör håret fett
• Tvätta ut efter bara 5 minuter
• Ingen risk för att lössen blir resistenta
• Är så mild att den kan användas av gravida och ammande kvinnor samt barn från 1 år och uppåt • Allergimärkt behandling

Läs mer här

Hedrin® Once

- perfekt för dig som nöjer sig med en enda behandling

Hedrin® Once är den perfekta lösningen för dig som endast vill ha en enda behandling. Den lättflytande gelen fördelas jämnt över håret och kan tvättas ur efter bara 15 minuter. Produkten är helt fri från parfymer, parabener och insektsgifter. Den är också så skonsam och mild att den kan användas av gravida och ammande kvinnor samt av barn redan vid sex månaders ålder. Det finns ingen risk för resistens och man behöver inte upprepa behandlingen då Hedrin® Once dödar både löss och ägg.

Läs mer här

Hedrin Protect & Go®

- perfekt för dig som vill slippa löss

Hedrin Protect & Go® är perfekt för dig som har löss i sin närhet och vill undvika att bli smittad. Produkten sprayas snabbt och enkelt in i håret och ska inte tvättas ur. Två behandlingar i veckan skyddar mot löss året runt. Produkten är helt fri från parfymer, parabener och insektsgifter och är så skonsam att den kan användas av gravida kvinnor, ammande och barn från sex månaders ålder. Det finns ingen risk för resistens.

Läs mer här