Skydd mot löss

Enkelt skydd mot löss året om

Du tror kanske att det är tillräckligt att behandla mot löss om Du får dem inom familjen? Detta är helt förståeligt men en tidigare brittisk studie visar att det nästan alltid finns löss i en skolklass då barn via lek och gemensamma aktiviteter under skoldagen smittas med löss.

Hedrin Protect & Go® – 2 gånger i veckan räcker!

Med denna enkla spray från Hedrin® kan du skydda håret från löss om du använder den 2 gånger i veckan. Hedrin Protect & Go® kan användas när som helst på dygnet, innan läggdags, på väg ut genom dörren eller som en del av den normala hårvården efter schamponering. Använd Hedrin Protect & Go® när det finns löss i klassen eller på förskolan, när barnen ska sova över hos varandra eller efter en längre tids semester.

Hedrin Protect & Go®

- perfekt för dig som vill undvika löss

Med denna enkla spray från Hedrin® kan du skydda håret från löss om du använder den 2 gånger i veckan. Hedrin Protect & Go® kan användas när som helst på dygnet, innan läggdags, på väg ut genom dörren eller som en del av den normala hårvården efter schamponering.

Använd Hedrin Protect & Go® när det finns löss i klassen eller på förskolan, när barnen ska sova över hos varandra eller efter en längre tids semester.

Läs mer här

Löss och resistens

De senaste åren har man ofta talat om resistenta löss. Ett antal studier har också påvisat att löss som varit resistenta mot de toxiska läkemedel som tidigare använts i stor utsträckning. De toxiska läkemedlen innehåller olika typer av insektsgifter som påverkar lusens nervsystem och dödar dem. På ett sätt mycket effektivt. Problemet är att om en lus överlever behandling med den typen av gift blir den resistent. - och läkemedlet blir ineffektivt.

De fyra olika Hedrin®-produkterna har en fysisk verkningsmekanism på löss, vilket gör att de inte kan utveckla resistens. De kan inte vara resistenta mot en produkt som kapslar in dem fysiskt, vilket innebär att du säkert kan använda Hedrin så ofta du behöver behandling. Det fungerar varje gång.

 

Allergimärkning - för din trygghet

Allt fler människor har idag problem med allergi och olika typer av hudirritation. Som konsument kan det vara svårt att räkna ut vilka ämnen man ska undvika och om de finns i en viss produkt. Du behöver inte tänka på det när du väljer Hedrin då alla Hedrin®-produkterna är AllergyCertified märkta - en internationell allergicertifiering.

AllergyCertified loggan är en garanti för att det inte finns några allergener i produkten och att den på ett säkert sätt kan användas så ofta som det finns behov för det.