Hedrin Protect & Go®

- perfekt för alla som vill slippa löss

Hedrin Protect & Go®

- perfekt för alla som vill slippa löss

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin Protect & Go® är perfekt för den som har löss i sin närhet och vill undvika att bli smittad. Produkten sprayas snabbt och enkelt in i håret och ska inte tvättas ur. Förutom att den dödar lössen som kommer i kontakt med produkten fungerar Hedrin Protect & Go® också som balsam i håret och motverkar hårtrassel. Två behandlingar i veckan skyddar mot löss året runt.

Använd Hedrin Protect & Go® när ditt barn ska börja skolan igen efter ett långt lov, scoutresa, övernattningar hos kompisar eller i andra situationer där det finns frisk för att ditt barn tar med sig ovälkomna gäster hem till resten av familjen. Var medveten om att behandlingen ska upprepas med denna produkt efter varje hårtvätt eftersom produkten sköljs ur med vatten.

Spraya Hedrin Protect & Go® i torrt eller handdukstorrt hår innan läggdags, på väg hemifrån eller när det passar under dagen. Hedrin Protect & Go® ska INTE sköljas ur. Håret kan lufttorkas eller fönas och kan redas ut med borste eller kam.

För att uppnå bästa möjliga skydd ska Hedrin Protect & Go® användas två gånger i veckan.

Hedrin Protect & Go® sköljs ur när håret tvättas. Produkten ska därför alltid användas efter hårtvättt.

Hedrin Protect & Go® löser upp lössens skyddande vaxskikt så snart de kommer i kontakt med produkten. Det stör deras vätskebalans och de torkar ut och dör.

Allergimærkning

Hedrin® är de enda lusprodukterna på marknaden som har en allergimärkning – AllergyCertified.

Dokumenterad effekt

Alla produkter från Hedrin® är kliniskt testade och deras effekt är vetenskapligt dokumenterad.

Mild och skonsam

Alla produkter från Hedrin® är så hudvänliga, att de kan användas av gravida kvinnor, ammande och barn från sex månaders ålder.

Övriga Hedrin® produkter

Hedrin®
All in One Shampoo
– perfekt för dig som nöjer dig med en enda hårtvätt
Hedrin®
Once
- behandling för dig som nöjer sig med en enda behandling
Hedrin
Treat & Go®
- behandling för dig som är på spång eller vid läggdags
Hedrin®
Original
- behandling för dig med tjockt och lockigt hår

Så smittar löss

Det tar bara 30 sekunder att bli smittad av löss, men för det krävs mycket nära kontakt mellan två huvuden. Löss kan varken flyga eller hoppa - bara klättra. De smittar genom att krypa från ett hårstrå till ett annat. Det är därför som det oftast är barnen som infekterar varandra under lek. Löss sprider sig inte via kläder, nallar eller sängkläder. De smittar genom att krypa från ett hår till ett annat, och därför är det typiskt barn som blir smittade via lek, och tar med sig löss hem till övriga familjen.

Läs mer här