Hedrin Treat & Go®

- perfekt för alla som är på språng eller vid läggdags

Hedrin Treat & Go®

- perfekt för alla som är på språng eller vid läggdags

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin Treat & Go® är den perfekta lösningen för dig som inte har tid att börja lusbehandlingen just här och nu. Moussen är inte fet och oljig och går lätt att applicera i håret och tvättas ut inom en dag. Moussen kan således vara i håret under lek, skolgång och sömn. Produkten är särskilt lämplig för barn som inte gillar att tvätta håret med schampo och den är mycket lätt att skölja ur, utan att använda schampo när den haft sin effekt.

Den lämpar sig också mycket väl för ungdomar då de själva kan behandla sig utan att kamraterna märker något. Håret kan nämligen föntorkas med produkten i och den behöver inte tvättas ur förrän nästa dag. Var medveten om att Hedrin Treat & Go® kräver återbehandling efter 7 dagar.

Hedrin Treat & Go® gnuggas in i torrt hår, ända ner i hårbotten. Det ska sitta i håret i minst åtta timmar. Låt håret lufttorka eller torka det med hårfön. Efter behandlingen tvättas håret som vanligt. Hedrin Treat & Go® är vattenbaserat och därför mycket lätt att tvätta ur. Håret behöver inte kammas efter behandlingen.

Efter sju dagar upprepas behandlingen för att vara säker på, att löss som kläckts ur överlevande ägg också försvinner.

Hedrin Treat & Go® löser upp lössens och äggens skyddande vaxskikt så snart de kommer i kontakt med produkten. Det stör deras vätskebalans och de torkar ut och dör.

Allergimärkning

Hedrin® är de enda lusprodukterna på marknaden som har en allergimärkning – AllergyCertified.

Dokumenterad effekt

Alla produkter från Hedrin® är kliniskt testade och deras effekt är vetenskapligt dokumenterad.

Mild och skonsam

Alla produkter från Hedrin® är så hudvänliga, att de kan användas av gravida kvinnor, ammande och barn från sex månaders ålder.

Övriga Hedrin® produkter

Hedrin®
All in One Shampoo
– perfekt för dig som nöjer dig med en enda hårtvätt
Hedrin®
Once
- behandling för dig som nöjer sig med en enda behandling
Hedrin®
Original
- behandling för dig med tjockt och lockigt hår
Hedrin
Protect & Go®
- skydd för dig som vill slippa löss

Löss och resistens

Det har varit mycket diskussioner kring resistenta löss de senaste åren. Man har funnit löss resistenta mot de toxiska läkemedel som en gång användes i stor utsträckning. Men idag har de allra flesta lusmedel en fysisk verkningsmekanism vilket innebär att lössen inte kan bli resistenta. De kan inte vara resistenta mot en produkt som kapslar in dem fysiskt. Diskussioner om resistensen inom detta område är därför helt irrelevant vid användande av produkter med fysisk verkningsmekanism som till exempel Hedrin®s produktsortiment.

Läs mer här